Den morsomste bursdagen får du hos oss!

Dreamport gir den perfekte rammen for en morsom bursdag. Uansett om du fyller 15 – 30 eller 60 år, på Dreamport ligger alt til rette for en fantastisk morsom og sosial opplevelse.

Morsomt

Dreamport er et sted du kan både «ta av» og «lande». Her kan du kaste deg inn i våre mer enn 40 spill og opplevelser av alle slag, du kan kose deg med pizza og med forfriskninger fra baren.

Sosialt

I tilknytning til alle våre spillområdet har vi rikelig med sitteplasser, noe som gjør Dreamport til en veldig sosial opplevelse. Alle spillområdene har store skjermer, der man kan følge med på det som skjer i spillene. Mange av våre kunder beskriver det som minst like morsomt å se på!

Mer enn bare spill!

I tillegg til våre VR-Spillområder har vi et svært trivelig bar og lounge område, der man kan slappe av og kose seg både før og etter man skal spille – eller om man bare vil hygge seg med forfriskninger fra baren. Mulighetene er mange – valget er deres!

Våre bursdagspakker

Bursdagspakke #1

Én time spill i våre VR-områder  – som betyr fri bruk av alle spill gjennom, for alle, pizza fra vår meny (Peppe´s Pizza) og en 0,5L brus pr pers.

Den som har bursdag får også «gå planken»

Estimert tid for opplegget: 2 timer

Pris: 330,- pr pers.*

* vi regner med 3 personer pr pizza

Bursdagspakke #2

To timer spill i våre VR-områder  – som betyr fri bruk av alle spill, for alle, pizza fra vår meny (Peppe´s Pizza) og én 0,5L brus pr pers.

Alle får gå på planken

Estimert tid for opplegget: 3 timer

Pris: 480,- pr pers.*

* vi regner med 3 personer pr pizza.

Ønsker du noe annet?

Har du ønske om et spesielt tema til din store dag?

Ta kontakt med oss og fortell hva du ønsker, vi strekker oss langt for å gjøre dagen din spesiell!

Noe eksempler på temaer:

  • Beat Saber
  • Skrekk
  • Zombie
  • Escaperoom
  • Annet?