Ha det morsomt. Sammen!

Dreamport er den perfekte arenaen for å ha det skikkelig morsomt, sammen med gode venner og kolleger. Her kan dere både «ta av» og «lande» sammen!

Morsomt!

For oss på Dreamport er kanskje vårt viktigste verdiforslag at våre gjester skal ha det morsomt! Virtual Reality er en fantastisk opplevelse og med stor bredde i spill og opplevelser kan vi med ryggen fri si at her har vi noe for alle!

Sosialt!

Vi har massevis av gode sitteplasser på alle stasjonene våre og store skjermer der venner og kolleger kan se på og følge den som spiller med VR utstyret til enhver tid. Dette gjør en Dreamport opplevelse utrolig sosial og mange av våre gjester sier det er like gøy å se på som å spille selv.

Mer enn bare spill!

Våre gjester har allerede døpt oss «Sandefjords morsomste bar»! Dreamport er et sted for morsomme, sosiale opplevelser. VR spill er en essensiell del av dette, men i tillegg til det brede utvalget av spill har vi en herlig bar og et lounge område med et bredt utvalg av både mineralvann og øl, samt husets vin.

Våre bedriftspakker

VR Event

To timer spill i våre VR Zones – som betyr fri bruk av alle spill og opplevelser gjennom hele perioden, for alle, forfriskninger er tilgjengelig i baren gjennom hele besøket og dere får også et enkelt utvalg av snacks inkludert i prisen.

Pris: 499,- pr pers.

Dreamport Pizza

Som i «VR Event» pakken to timer spill i våre VR Zones – som betyr fri bruk av alle spill og opplevelser gjennom hele perioden, for alle, forfriskninger er tilgjengelig i baren gjennom hele besøket og dere får også et enkelt utvalg av snacks inkludert i prisen- og i tillegg får dere servert valgfri pizza fra vår meny, i samarbeid med Peppes pizza.

Pris: 659,- pr pers.

Kombo Aften

Som i «VR Event» pakken to timer spill i våre VR Zones – som betyr fri bruk av alle spill og opplevelser gjennom hele perioden, for alle, forfriskninger er tilgjengelig i baren gjennom hele besøket og dere får også et enkelt utvalg av snacks inkludert i prisen- og i tillegg får dere en enestående kulinarisk opplevelse med festmenyen «Granada» hos D4!

Der får dere servert en fantastisk 9-retters tapasmeny og en perfekt anledningen til å slappe av, dele og snakke om opplevelsene dere nettopp har hatt sammen på Dreamport.

Pris: 859,- pr pers.

For tilbud, send oss en e-post eller fyll ut skjemaet nederst på siden:

booking@dreamport.no

Spesielle ønsker? Gi oss en utfordring!

Mange bedrifter har spesielle ønsker og vår ambisjon er å strekke oss langt for å etterkomme dette. Det kan handle om at man ønsker et foredrag eller internt arrangement som en del av besøket hos oss, at man har ønske om å starte arrangementet utenom våre standard åpningstider eller liknende.

Slike utfordringer liker vi – har dere en, send den til oss!