FAQ

Våre åpningstider er som følger:

Mandag – Torsdag*: 16:00 – 22:00

Fredag:16:00 – 23:00*

Lørdag: 12:00 – 23:00*

Søndag: 12:00 – 23:00

*Torsdag, fredag og lørdag er det 18-års aldersgrense for inngang på senteret etter kl 19:00

Dreamport holder til i Aagaardsplass 1 midt i Sandefjord Sentrum.

Vi tilbyr et bredt utvalg av spill og opplevelser, hovedsakelig fra Steam-plattformen. Mer informasjon om spillene kan du finne her.

Vi bruker HTC Vive på alle våre spillstasjoner. I tillegg vil vi ha et utvalg «mixed-reality» løsninger, mer informasjon om dette kommer i dagene frem mot åpning. Følg oss på FaceBook for oppdateringer.

Vi har 6 såkalte VR Zones, der man kan være inntil 4 personer av gangen. I tillegg har vi 3 stk Kat-Walk stasjoner og én stasjon med Richie´s Plank Experience.

Prisene varierer litt ut fra hvor lenge man ønsker å spille, samt hvor mange man er. En fullstendig oversikt over priser for leie av stasjoner og liknende finner du her.

Ja! Ettersom et besøk på Dreamport skal være en sosial opplevelse tilbyr vi også både mat og drikke til våre gjester.

Det kan dere absolutt og vi har et par forskjellige bursdagspakker, priser finner dere her.

Vi har en nedre aldersgrense på senteret på 7 år og barn under 12 år må være i følge med voksne når man besøker senteret. I tillegg er det slik at vi har 18-års aldersgrense på senteret på torsdag, fredager og lørdager etter kl 19:00.

På samme måte som at noen blir kvalm av å kjøre karusell på tivoli vil noen oppleve kvalme når man spiller VR. Det er ikke farlig – men selvsagt veldig ubehagelig. Dette er imidlertid noe de aller fleste vil venne seg til når man forsøker flere ganger – MEN – dersom du merker at du blir kvalm, så stopp å spille og henvend deg til vår betjening så ordner vi refusjon eller en tilgodelapp som du kan bruke ved en senere anledning.

Ja! Det kan du gjøre!

Load More